افق‌های جدید همکاری برای تولید فراسرزمینی گوساله و خودکفایی در تولید گوشت


افق‌های جدید همکاری برای تولید فراسرزمینی گوساله و خودکفایی در تولید گوشت: بازدید استراتژیک رئیس سازمان دامپزشکی از شرکت سینا فناوران ماندگار (بزرگترین مرکز تولید جنین با تکنیک لقاح آزمایشگاهی در غرب آسیا)

امروز، شرکت سینا فناوران ماندگار میزبان دکتر رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، بود. در این بازدید، دکتر میرکریمی، مدیرکل اوقاف استان تهران و دکتر نصرتی، مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی نیز حضور داشتند .
در ابتدای این رویداد، دکتر نادری، مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار، به تشریح دستاوردها و توانمندی‌های این مجموعه دانش‌بنیان پرداخت. وی با اشاره به توانمندی های شرکت در زمینه تولید جنین از گاوهای پربازده به نقش کلیدی فعالیت های شرکت در افزایش بهره‌وری در صنعت دامپروری پرداخت.

در ادامه، دکتر میرکریمی با تأکید بر سنت حسنه وقف، به نقش سازمان اوقاف و امور خیریه در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: حرکت پرشتاب شرکت‌های زیرمجموعه سازمان اوقاف در عرصه‌های نوین کشاورزی، نمونه‌ای موفق از به کارگیری سرمایه‌های وقفی در مسیر توسعه پایدار و حل مسائل استراتژیک کشور است.

دکتر نصرتی مدیر کل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی نیز با برشمردن ظرفیت‌های گسترده این نهاد انقلابی، بر آمادگی کامل برای همکاری‌های مشترک در پروژه‌های ملی تأکید ورزید. وی جهاد دانشگاهی را پلی میان دانش و صنعت دانست که می‌تواند به تسریع روند تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته در حوزه کشاورزی کمک شایانی نماید.

یکی دیگر از سخنرانان این نشست، پروفسور شیرازی، مدیر گروه جنین‌شناسی پژوهشگاه ابن‌سینا بودکه با مروری بر تاریخچه این دانش در کشور، به تشریح چالش‌ها و موفقیت‌های صورت گرفته در راه بومی‌سازی و توسعه این فناوری پرداخت.

در بخش پایانی، دکتر رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، ضمن ابراز خرسندی از مشاهده توانمندی‌های فناورانه شرکت سینا فناوران ماندگار، این دستاوردها را برای آینده صنعت دامپروری کشور بسیار امیدبخش خواند. وی با اشاره به مأموریت‌های سازمان دامپزشکی در تضمین سلامت دام و امنیت غذایی، بر اهمیت استفاده از فناوری های نوین در تضمین امنیت غذایی کشور تأکید کرد.

دکتر رفیعی‌پور با اعلام خبری خوش، خاطرنشان کرد: «سازمان دامپزشکی در آینده نزدیک، در دو محور کلیدی با این مجموعه همکاری خواهد داشت: نخست، در پروژه استراتژیک “تولید فراسرزمینی گوساله” و دوم، در طرح ملی “توسعه نژاد دومنظوره سیمنتال” با هدف رسیدن به خودکفایی در تولید گوشت قرمز.این همکاری مشترک، نویدبخش تلفیق توان علمی و فناورانه بخش دانش‌بنیان با راهبردها و حمایت‌های دستگاه‌های اجرایی است؛ گامی بلند که می‌تواند کشور را در مسیر تأمین پایدار پروتئین و قطع وابستگی در سال‌های آینده یاری رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *